KLAR.dk

Vil du være med på Galleri Klar Farves hjemmeside?

Ønsker du at vise dine værker på Klar Farves portal/hjemmeside, skal du indsende forskelligt materiale, som efterfølgende bliver beskrevet.

Trin 1.
Den første tekst er en beskrivelse af dig og dit kunstneriske virke, som blive vist, hvis kunder ønsker oplysninger omkring dig.
Altså, en kort beskrivelse af dig selv og dit virke samt eventuelt et vellignende foto.
Undgå i den skrevne tekst at anvende forskellige fonde, farver og koder. De besværliggøre det, at få indlægget på portalen.
I beskrivelsen kan dine kontaktoplysninger fremgå, til brug for interesserede købere og virksomheder som ønsker en udstilling, eller at se dine værker.
Så få oplysninger som muligt, af hensyn til datasikkerhed.

Husk: Hvis en kunden henvender sig, så er det din forhandling og det er dit ansvar at sikre, at du får betaling og at du leverer værket i aftalt stand. Galleri KLAR Farve vil ikke involveres i handlen.

Husk: Hvis du ikke længere ønsker at udstille dine værker, så skriver du blot en mail til ahansen@klar.dk og alt om dig og dine værker bliver definitivt slettet fra hjemmesiden inden for 3 dage.

Trin 2.
Når du vil have et værk udstillet på Galleri Klar Farve’s hjemmeside/portal, skal der skrives 2 tekster og fremsendes 1 billede.
Har du flere værker, så sender du et værk pr mail til ahansen@klar.dk.

På den ene tekst til dit værk, kan du skrive hvad du vil, sålænge at kommunikationsformen er høvisk og ordentlig. Dog skal du kalde dit værk et navn. Det er en god ide at have følgende oplysninger med: Dine kontakt oplysninger, årstal for udførelsen af værket, materialer, størrelse og pris.

Den anden tekst skal følge nedenfor stående skabelon (den anvendes til en kort uddrags beskrivelse af værket).
Kunstner: dig og dine kontakt oplysninger.
Årstal: Angive hvornår værket er lavet.
Materiale: F.eks. akryl på lærred/olie på lærred.
Størrelse: mål.
Pris:

Husk: Der går nogle dage inden dine værker er på hjemmesiden.

Trin 3
Galleri Klar Farve forbeholde sig retten til IKKE at indlægge værker på portalen.
Galleri Klar Farve forbeholder sig retten til at fjerne en kunstner fra portalen, såfremt der udvises uhøvisk optræden eller manglende indfrielser af aftalte handelsbetingelser overfor en køber eller ved udeblivelse til en aftalt udstilling

Du kontakter Galleri Klar Farve når et værk er solgt og skal fjernes fra portalen.

Galleri Klar Farve kan ikke drages til ansvar for beskadigelse, tyveri af værker ved udstilling mm, da det er et forhold mellem kunstneren (dig) og stedet hvor du udstiller.

Tak fordi du vil udstille dine værker på Galleri Klar Farves hjemmeside.